Tatyana Beloy wordt pijnlijk met haar neus op de feiten geduwd: “Dat stelt op wereldvlak niks voor”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tatyana Beloy (34) deelde op Instagram een foto van zichzelf waarop ze topless de zee uit rent. Haar handen bedekten zedig haar borsten. Toch vond de censuurcommissie van Instagram de foto te aanstootgevend, en werd hij van de site verwijderd.

“Zoveel was er toch niet te zien?”, reageerde ze zelf verbaasd op deze beslissing van Instagram. Het is inderdaad vreemd, omdat Tatyana in het verleden nog al dergelijke foto’s heeft gedeeld die wél mochten blijven staan.

“Ze gaan daar bij Instagram heel willekeurig mee om”, vertellen social media-kenners. “Tatyana Beloy heeft deze keer gewoon pech gehad. Bovendien heeft ze ook tegen dat ze ‘maar’ een Vlaamse actrice en tv-figuur is. Dat stelt op wereldvlak niks voor. Als ze een Hollywoodster was geweest, zou dit haar niet overkomen. Dan zou die foto gewoon op Instagram blijven staan.

“Die wereldsterren leveren veel clicks en likes op”, zegt een social media-expert. “Die hebben miljoenen volgers, het zijn zij van Instagram een succes maken. Tatyana Beloy is een kleine garnaal, dat is haar probleem.”