Bart Kaëll zorgt voor een prachtig eerbetoon aan overleden familielid: "Die vervelende ziekte”
Bart Kaëll zorgt voor een prachtig eerbetoon aan overleden familielid: "Die vervelende ziekte”
Foto: Photonews

De peetoom van Bart Kaëll leed meer dan veertig jaar aan multiple sclerose. Binnenkort zal de charmezanger een gratis optreden verzorgen, ten voordele van het onderzoek naar de ziekte.

De ‘Most Wanted-lijst’ bewees eerder al zijn dienst. Tot nu toe konden er via tips al zeven criminelen gevat worden. Aan die lijst voegde de politie nu drie namen toe.

1.Alam Khorshed: Viervoudige moordenaar, levenslang
De 35-jarige Khorshed uit Bangladesh sneed op 28 september 2012 zijn 30-jarige partner partner Rajvir Kaur en haar drie zoontjes Manraj Singh (6), Karmanvir Jasbir Singh (5) en Navjot Jasbir Singh (2,5) de keel over. Sindsdien is de man spoorloos. Hij zou terug naar zijn geboorteland zijn gevlucht.

2.Safet Rustem: Gewetenloze pooier, 13 jaar cel
De 34-jarige Safet Rustem mag je best een zware jongen noemen. Hij wordt aanzien als het hoofd van een Albanese misdaadclan. De organisatie rond de man zou eerst actief geweest zijn in het prostitutiemilieu in Noord-Italië en daar onder meer meisjes gedwongen hebben zich te prostitueren langs een aantal snelwegen.

Toen de politie hen op het spoor kwam, verhuisde Safet met zijn broer en de rest van de bende naar Brussel. Daar maakten ze in geen tijd ‘carrière’ in het prostitutiemilieu. Hier zouden ze zich op korte tijd en op hardhandige wijze een plaats veroverd hebben in het prostitutiekwartier rond het Noordstation en de Alhambrawijk.

Safet Rustem werd in februari in ons land bij verstek veroordeeld tot 8 jaar en in een ander vonnis tot 5 jaar.

3.Grzegorz Janowicz: moordenaar, 18 jaar cel
Het Hof van Beroep in Brussel veroordeeld Grzegorz tot een gevangenisstraf van 18 jaar voor de moord op Motulewicz Dawid (24). Dat gebeurde in oktober 2015 in Anderlecht. Het slachtoffer kreeg een kogel tussen de ogen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.