Kate Middleton en prins William zouden heuglijk nieuws hebben: “Opnieuw in verwachting”
Kate Middleton en prins William zouden heuglijk nieuws hebben: “Opnieuw in verwachting”
Foto: Photonews

Volgens het Australische tijdschrift ‘New Idea’ is Kate Middleton zwanger van haar vierde kindje. Ze werd gespot in dezelfde kliniek als toen ze zwanger was van dochtertje Charlotte.

De 23-jarige Hassan L. viel met zijn kompaan de juwelierszaak binnen, gewapend met een kalasjnikov en een pistool. Zaakvoerder Filip M. kreeg de kalasjnikov tegen zijn slaap gezet, en zowel hij, zijn zus als hun 88-jarige vader werden over het hele lichaam geslagen en geschopt.

Walter Van Steenbrugge, de advocaat van de juwelier, is zelf geschokt door de feiten in Het Nieuwsblad. “Zelfs de 88-jarige vader werd niet gespaard. Hij leek een beroerte te krijgen, maar zijn kinderen mochten hem niet helpen. Laat hem sterven, zeiden de overvallers, waarna ze op de loop gingen met een hele hoop juwelen.”

“In hun vlucht riepen de overvallers Tirez! naar elkaar. De juwelier had even voordien al een oorlogswapen op zijn slaap gekregen, en werd nu opnieuw met de dood bedreigd. Hij schoot om zich te verdedigen, uit angst voor zijn leven en dat van zijn familie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.