Jeroen Meus doet straffe bekentenis: “Ik ben niet graag bekend”
Jeroen Meus doet straffe bekentenis: “Ik ben niet graag bekend”
Foto: Photonews

Jeroen Meus vindt zijn bekendheid niet altijd even fijn. Dat biechtte hij op in Plage Préférée op Radio 2.

Herman is 35 jaar ouder dan Lena. Het koppel is twee jaar samen. "Er wordt nog altijd vijandig gekeken en gereageerd", stelt Herman vast in Dag Allemaal. "Zeker in de zomer, als Lena wat luchtiger gekleed is. Dan zie je mensen staren, zo van: ‘Wat is dat voor een koppel?’ wat buiten de norm valt. Homo’s die hand in hand lopen, een zwarte jongen met een blank meisje... De norm is het Vlaamse koppeltje,een gast van 28 en zijn lief van 26, en alles wat daarvan afwijkt, daar hebben ze ’t moeilijk mee. De typische reactie is dan: ‘Hij is bij haar voor de seks, en zij bij hem voor het geld."

"Wij zijn gewoon een koppel zoals een ander en wij zien elkaar graag. In het begin legde dat wél wat druk op onze relatie. Zelfs in Lena’s kennissenkring heerste verbazing: ‘Allez jong, toch geen gast van 58! Gij zijt zot zeker?’ We zijn zelfs eens fysiek lastiggevallen."

"Lena lag op een bankje in het park op mijn schoot en ineens trok de één of andere gast haar bij haar benen terwijl hij haar uitschold voor hoer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.