Koningin Elizabeth zal er niet blij mee zijn: “Harry en Meghan gaan verhuizen, en het is niet bij de deur”

bron: GRAZIA
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle hebben hun woning Frogmore Cottage in Windsor nog maar net voor drie miljoen euro verbouwd. Toch doen er geruchten de ronde dat de twee verhuisplannen hebben. Ze zouden namelijk naar Meghans geboorteplaats Los Angeles willen verhuizen.

Door naar het zonnige Los Angeles te verhuizen willen ze het druilerige weer in Londen ontvluchten, en zo zouden ze ook dichter bij Meghans moeder Doria wonen. Bovendien zouden Harry en Meghan momenteel bezig aan een tv-serie over psychische gezondheid, samen met Oprah Winfrey. Het zou dus ideaal zijn om in de big city te vertoeven.

"Dit project met Oprah is een belangrijk onderdeel van hun plan om de Amerikaanse markt te stimuleren en zo donateurs te werven voor hun nieuwe foundation. Mede daarom zijn ze op zoek naar een woning in Amerika. En natuurlijk woont Doria in Los Angeles", vertelt koninklijk correspondent Emily Andrews aan de Britse krant The Sun.

Het nieuws is absoluut nog niet bevestigd, maar naar alle waarschijnlijkheid zal koningin Elizabeth niet happy zijn met deze plannen.