Koningin Elizabeth zal er niet blij mee zijn: “Harry en Meghan gaan verhuizen, en het is niet bij de deur”
Koningin Elizabeth zal er niet blij mee zijn: “Harry en Meghan gaan verhuizen, en het is niet bij de deur”
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle hebben hun woning Frogmore Cottage in Windsor nog maar net voor drie miljoen euro verbouwd. Toch doen er geruchten de ronde dat de twee verhuisplannen hebben. Ze zouden namelijk naar Meghans geboorteplaats Los Angeles willen verhuizen.

Sluszny raakte vermist in een grot in Frankrijk tijdens het duiken. Natalia kende Sluszny goed. Ze is net als hij gek van extreme uitdagingen, daarin konden de twee elkaar vinden. “Ik zei tegen hem altijd: ‘Ik durf mijn leven in uw handen leggen’. En ik meen dat nog altijd", zegt Natalia aan VTM-Nieuws.

De laatste keer dat Natalia hem zag was twee weken geleden, net voor zijn vertrek naar Frankrijk. De zangeres is erg aangegrepen door de hele situatie. “We hebben voor zijn vertrek nog twee uur op een terras gezeten. Hij was toen nog over zijn tocht naar Frankrijk aan het vertellen.”

Natalia probeert het verlies op haar manier te verwerken. “Hij heeft mij eens meegenomen naar Italië met zijn vliegertje. Dat was heel leuk. We zijn daar ook wat kilometers gaan zwemmen in de zee. Ik ben daar vorige week terug naartoe geweest. Ik heb daar toen eens heel hard geweend. Ik kan nauwelijks geloven wat er gebeurd is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.