Harde uithaal naar Siska Schoeters: “Welk recht heeft zij om zo over mij te spreken?”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Schrijver Pieter Aspe (66) verloor in 2016 zijn vrouw Bernadette aan longkanker. Ondertussen is Pieter opnieuw een getrouwd man. Drie maanden na hun ontmoeting stapte hij in het huwelijksbootje met Tamara Hanegraaf (52). De commentaar dat zij enkel achter zijn geld aan zou zitten, is Tamara grondig beu.

Toen zij en Pieter pas samen waren kreeg Tamara veel commentaar naar haar hoofd geslingerd. “Wat ik allemaal heb moeten slikken, is schandalig”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik kreeg er zoveel stress van dat ik vier maanden met een maagontsteking heb rondgelopen. Weet je wie mij nog het meest heeft gekwetst? Siska Schoeters! In haar rubriek ‘Koekskes en Boekskes’ in ‘Iedereen Beroemd’ noemde ze mij tot drie keer toe een golddigger. Welk recht heeft zij om zo’n oordeel over mij te vellen? Daar word ik pissig van. Ik hoop écht dat ik haar nooit tegen het lijf loop.”

Ook hun huwelijk lokte felle reacties uit. “De berichten die mensen me stuurden... Dat ik loog, hem manipuleerde, enkel op zijn geld uit was. Ik heb zelfs mijn Facebookprofiel verwijderd. Die commentaren waren té kwetsend.”