Jacky Lafon wist van de breuk tussen Laura Lynn en Matthias: “Ze wilden elkaar niet meer kussen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vorige week maakten Laura Lynn (43) en Matthias Lens (33) bekend dat ze uit elkaar zijn. Zeer pijnlijk, zeker omdat het ex-koppel nog tot september samen op het podium moet staan.

Matthias en Laura delen nog tot 8 september het podium voor Jacky Lafons revueshow ‘Ambiance aan Zee’, in Het Witte Paard in Blankenberge. Ze hebben zelfs een romantisch duet samen, dat z’n hoogtepunt kent in een passionele kus.

Jacky Lafon had hun breuk zien aankomen. Zij wist al langer dat het koppel door een amoureuze crisis ging. “Ze gingen rustig met elkaar om en bleven steeds professioneel, maar we voelden aan kleine dingen dat de sfeer tussen hen niet... optimaal was, zal ik maar zeggen. We zagen allemaal dat Matthias stilaan wegdreef. Er was natuurlijk dat grote verdriet om de ziekte van zijn vader. Wij zeiden tegen Sabrina dat ze nog even moest doorbijten. Dat het wel zou beteren, eens al die zorgen achter de rug zouden zijn. Ach, ’t is zo triest”, zegt Jacky.

Dat ze samen op het podium een liefdesduet moeten brengen, is nu wel heel pijnlijk. “Op het podium merkte je inderdaad dat er van romantiek totaal geen sprake meer was. Op een gegeven moment moesten ze elkaar na dat duet kussen volgens het scenario, hopeloos verliefd. Tja, dat wilden ze natuurlijk niet meer. We hebben overwogen het duet te schrappen of Sabrina het lied alleen te laten zingen...”.

Het duet schrappen was geen optie. “De show was te lang en er moest iets uit, maar niet dát, want tijdens hun lied kleedde ik me om. Uiteindelijk hebben ze na een goed gesprek beslist het duet toch te brengen, met z’n tweeën, op hun manier.”