Marina Wally gelooft haar ogen niet wanneer ze dit ziet: “Maar dit heb ik mijn vader Eddy beloofd”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ze had haar vader ooit beloofd dat ze dit zou doen, en nu is die wens eindelijk uitgekomen. Marina Wally (62) is uit een 'vliegmachien' gesprongen.

Het is de organisatie van Kamping Kitsch, het 'marginaalste festival van Vlaanderen', die de parachutesprong voor haar geregeld heeft. "Marina staat dit jaar voor het eerst op ons hoofdpodium", vertelt organisator MC Drummer. "We proberen altijd eens met onze hoofdacts af te spreken. Toen vertelde ze dat het haar grote wens was om ooit een parachutesprong te doen uit een vliegtuig, net zoals haar vader Eddy op zijn zestigste.”

Marina werd nietsvermoedend naar het vliegveld van Moorsele gelokt. Eens ze zag wat er haar te wachten stond, werd ze een tikkeltje emotioneel. "Net vandaag heb ik ook een T-shirt aan met een foto van mijn vader Eddy. Hij is altijd dicht bij mij, en dus ook tijdens deze parachutesprong." Nadien was Marina dolenthousiast. "Het geeft een enorme kick. Eens uit dat vliegmachien heb je zo'n mooi zicht. Het was zoals mijn papa zei: geweldig."