Pat Krimson heeft slecht nieuws: “Wij stoppen ermee”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola waren te gast bij Plage Préférée op Radio 2. Daar kondigde hij aan dat 2 Fabiola eind 2020 stopt. De groep zal dan 30 jaar bestaan hebben en meer dan 1000 shows gegeven hebben.

“Vanaf januari 2021 zullen we nog een intieme theatertour doen, maar we zijn dan niet meer te boeken voor feestjes en festivals. De theatertour wordt een soort stand-up comedy show. Een voorstelling waarin ik alle nog niet gepubliceerde anekdotes uit onze carrière zal vertellen. De show zal wel 18+ zijn”, vertelt de DJ.

Ook de hits van de groep zullen aan bod komen. Ze scoorden hits met de liedjes ‘Lift u up’, ‘I'm on fire’, ‘Magic flight’ en ‘Freak out’. In 1996 wint 2 Fabiola tijdens Radio 2 Zomerhit de prijs voor De beste Belgische productie voor ‘Lift u up’. In 2014 nam 2 Fabiola feat. Loredana deel aan de voorrondes van Eurosong met het liedje ‘She's after my piano’. Pat Krimson en Loredana gingen niet naar het Eurovisiesongfestival, maar hadden wel een grote hit te pakken. Op 23 augustus van dat jaar ontvingen ze de award ‘Radio 2 Zomerhit’.