Na de grote bezorgdheid zijn Gilda De Bal en Vic De Wachter helemaal verkocht: “Wij kunnen daar gelijk twee oude zakken naar zitten kijken”

bron: Radio 2
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Actrice Gilda De Bal was te gast in ‘Tracktocht’ op Radio 2. Daar vertelde ze over de platen van haar leven, en de mensen van haar leven. Dat zijn onder meer haar partner Vic De Wachter, haar dochter Sarah en haar kleindochter.

"Onze kleindochter is nu 10 maanden en ik - Vic trouwens ook niet - had helemaal niet zien aankomen wat dat teweegbrengt in je leven", vertelt Gilda. "'Moeten die in deze tijd nog kinderen op de wereld zetten?' Dat was mijn gewetensvraag. 'Allez, mannen, moet dat nu? De wereld wordt er niet mooier op.'"

"Ze deden het dan toch en als het er was en wij gingen naar het ziekenhuis en dat kind lag daar... Daar gebeurde iets met ons. Onvoorwaardelijk liefde. Je kan daar niet tegen vechten. Het heeft er behoorlijk ingehakt. Wij krijgen regelmatig filmpjes doorgestuurd en wij kunnen daar met z'n twee, gelijk twee oude zakken, naar zitten kijken: 'Maar allez, wat een wonder!'"