Dana Winner trekt een hard besluit: “Ik heb gefaald op dat vlak”
Dana Winner trekt een hard besluit: “Ik heb gefaald op dat vlak”
Foto: Photonews

Chinouk, de dochter van Dana Winner, geeft haar moeder een tien op tien. Maar Dana vindt zelf dat ze gefaald heeft als moeder.

De tachtiger kreeg het zondagavond in de buurt van de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken aan de stok met enkele jongeren. Er werd wat geroepen waarna de jongeren weer verdwenen.

ALARM
Het Nieuwsblad merkt echter op dat de jongeren daarna achter de tachtiger aan zijn gegaan. Dat was zo rond 20 uur zondagavond. Toen hij een uur later nog steeds niet thuis was, sloeg zijn echtgenote groot alarm.

GROTE ZOEKACTIE
“We hebben verschillende ploegen ter plaatse gestuurd en ook de Cel Vermiste Personen van de federale politie werd gealarmeerd. De hele buurt werd grondig uitgekamd met een speurhond. Zonder resultaat”, zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

TAXI
Er werd met man en macht gezocht naar de tachtiger. Na middernacht dook hij plots weer op in een taxi van een bedrijf uit de buurt van Charleroi. De man beweerde te zijn ontvoerd en bestolen. Hij werd nabij Charleroi afgezet waar de politie hem in een taxi naar huis zette.

ONDERZOEK
De politie neemt de zaak zeer ernstig. Er is een onderzoek aan de gang.

Meer nieuws

Meer nieuws

.