Karen Damen heeft een heel zwaar moment beleefd: “Oké, nu mag ik wenen”
Karen Damen heeft een heel zwaar moment beleefd: “Oké, nu mag ik wenen”
Foto: VIER

Voor artiesten die een dierbare verliezen geldt in de showbizz vaak de regel: “the show must go on”. Dit weekend stond Max Colombie in tranen op het podium omdat zijn neef twee dagen eerder was omgekomen in een ongeval. Ook Karen Damen heeft ooit op het podium een glimlach moeten bovenhalen hoewel ze net verschrikkelijk nieuws had gekregen.

Wendy Van Wanten poseerde in bikini met de Belgische vlag achter zich. “Ach, mijn lichaam is niet perfect, ik heb al drie kinderen gehad, hé. En het is toch niet omdat je een bepaalde leeftijd hebt, dat je je niet meer in bikini mag tonen? Dat je dan per se een badpak moet aantrekken? Dat is al even onnozel als die regel dat vrouwen boven de vijftig geen shortjes meer mogen dragen", reageert Wendy in Het Nieuwsblad.

"Ik zou het fijn vinden, mochten meer vrouwen zich gewoon tonen zoals ze zijn. Zestig is het nieuwe veertig, toch? Als je maar straalt. En ja, ik ben model geweest. Maar ik doe er niets meer voor. Ik volg geen dieet en sport ook niet. Ik heb een ronder buikje, zoals je ziet."

"Van het frieten eten. So what? Toon die rondingen. Er zijn ook altijd trucs voor een goeie foto: een rechte rug, op de toppen van je tenen staan en zo’n lentefiltertje gebruiken op Instagram.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.