Expert onthult: “Queen Elizabeth geeft geheime signalen met haar handtas”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De handtas van de Britse koningin Elizabeth zou niet zo onschuldig zijn als hij lijkt. Ze zou er namelijk signalen mee geven aan haar medewerkers.

Toen koningin Elizabeth vorige week een ontmoeting had met de nieuwe Britse premier Boris Johnson had ze zoals altijd haar kenmerkende handtas rond haar pols. Die gebruikt Elizabeth volgens een expert om op slinkse wijze signalen door te spelen aan haar medewerkers. Niet alleen haar handtas maar ook haar trouwring zou de Queen daarvoor gebruiken. Dat beweert expert Hugo Vickers, die het gedrag van de koningin heeft bestudeerd.

Zodra de handtas van de ene naar de andere hand wordt verplaatst, geeft Elizabeth aan dat wat haar betreft het gesprek kan worden afgerond. Als ze discreet haar trouwring aanraakt, betekent het dat een medewerker zo snel mogelijk te hulp moet schieten om de conversatie waarin de koningin verwikkeld is te beëindigen. Duidelijk maken dat ze zo snel mogelijk de ruimte wil verlaten en weg wil, doet ze door haar handtas op tafel te zetten.

Volgens de expert wordt het gesprek wel altijd beleefd beëindigd. Een personeelslid spreekt de koningin zelf aan met een excuus, om zo de conversatie te kunnen beëindigen. Of de gesprekspartner wordt benaderd door een medewerker, omdat iemand anders hem of haar zogenaamd heel graag wil ontmoeten.

(Foto: Photonews)