Zó mooi van zanger Tom Helsen: Hiervoor heeft hij gezorgd
Zó mooi van zanger Tom Helsen: Hiervoor heeft hij gezorgd
Foto: Photonews

Dankzij Tom Helsen kunnen kansarme gezinnen binnenkort eens gratis naar de bioscoop.

Dinsdag wacht Frankrijk in de halve finale. “Wat de Belgen gisteren gedaan hebben is ongezien”, zegt analist Gilles De Bilde aan VTM-Nieuws. “Dit is ongezien. De manier waarop de ploeg zich gepresenteerd heeft tegen topfavoriet Brazilië is top. De goal van De Bruyne was ook heel mooi. Dit is van een ongezien niveau.”

“De Brazilianen raakten er gewoon niet door. Willian moet tijdens de rust binnenblijven door een uitstekende Vertonghen. Meunier stopte Neymar perfect af. Miranda beleefde de nachtmerrie van zijn leven tegen Lukaku.”

“Het aandeel van bondscoach Martinez in deze overwinning is vrij groot. Als je ziet hoe hij Chadli uitspeelde. Fellaini die kwam helpen op het middenveld en dan nog het slimme wisselen op het einde door Fellaini naar voren te schuiven en de lange bal te spelen op hem, zodat hij zijn kracht kon gebruiken.”

Nu wacht de halve finale tegen Frankrijk. “Door deze overwinning zijn we de absolute topfavoriet om dit WK te winnen. Ook de manier waarop we gewonnen hebben, wekt indruk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.