Kensington Palace stelt orde op zaken na geruchten over Kate Middleton: “Dat klopt niet, zoiets zou zij nooit doen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kensington Palace grijpt in nadat een plastische chirurg Kate Middleton (37) ervan beschuldigd heeft Botox te gebruiken. “Dit verhaal klopt niet”, reageert Kensington Palace.

De bekende Britse Chirurg Munir Somji van de Dr. Medi Spa Clinic deelde via de sociale media een vergelijkende foto van Kate en schreef erbij dat “Onze Kate gek is op een beetje botox”.

 “Patiënten komen van wijd en zijd om deze procedure te laten uitvoeren. Het is zo simpel, er is geen excuus voor dokters om hun patiënten achter te laten met hangende wenkbrauwen. Kijk naar de vermindering van de rimpels op het voorhoofd”, schreef de chirurg verder. “De magie van botox zit hem in het feit dat het je niet zwaar laat voelen en dat het een subtiele vermindering van rimpels en een betere wenkbrauwpositie biedt.” De foto veroorzaakte heel wat ophef op de sociale media.

Kensington Palace stelt nu orde op zaken. “Dit verhaal klopt niet”, laten zij weten aan de New York Post. “De koninklijke familie zal nooit commerciële activiteiten promoten.”

(Foto: Instagram)