Josje Huisman laat zich niet kennen na de kritiek op haar videoclip: Dit is haar antwoord
Josje Huisman laat zich niet kennen na de kritiek op haar videoclip: Dit is haar antwoord
Foto: Photonews

Josje Huisman lanceerde onlangs haar derde single getiteld ‘Wat doe je nou’. Op de videoclip krijgt de zangeres heel wat kritiek. Volgens sommigen kopieert ze daarin de ballroom-cultuur en is dat “respectloos”.

In een bepaalde ruimte werden de slangen gehouden in grote plastic bakken. De vrouw bleek echter niet over de juiste vergunning te beschikken om de dieren te mogen houden, schrijft Het Nieuwsblad.

“De dieren zijn in goede gezondheid en hadden stro en water, dus dat was geen enkel probleem. Het probleem stelt zich in de vraag of de vrouw de juiste vergunningen heeft. Die kon ze niet voorleggen en dus kwam de eenheid exotische dieren van de brandweer tussen”, vertelt Johan Berckmans, woordvoerder van de politiezone Brussel-West.

IN BESLAG GENOMEN
De vrouw werd verhoord en de dieren zijn in beslag genomen. Er werd ook contact opgenomen met het Brussels gewest. De brandweer stelde tijdens de interventie vast dat er ook nog eens twee phytons drachtig waren.

“Maandag wordt er ter plekke gegaan met inspecteurs van het Brussels gewest om te zien of ze toestemming krijgt om de slangen te houden. Volgens het gewest kan het niet dat ze zoveel slangen houdt. Er zijn beperkingen en waarschijnlijk zal ze er maximum vijf kunnen houden”, aldus Berckmans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.