Davy Gilles en zijn vrouw Sasha hebben het moeilijk met hun zoon Beau: “Dat is echt problematisch”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Beau, het zoontje van Romeo Davy Gilles en Sasha Rosen, maakt het zijn ouders soms heel moeilijk om positief te blijven. “Ik trek me dat heel hard aan als mama”, zegt Sasha.

Beau heeft een hekel aan school. Echt een grondige hekel. “Hij heeft het heel moeilijk met stilzitten en luisteren. En met iets moéten doen wat hem wordt opgedragen. Dat is echt problematisch”, vertelt Sasha. “Hij is heel leergierig en heel slim, maar hij wil alleen maar doen wat hem interesseert. Hij heeft een sterke wil.”

“Bovendien is Beau ook nog hoogsensitief. Een heel moeilijke combinatie. De laatste weken van het schooljaar waren echt heel moeilijk. Ik moest hem constant proberen wijs te maken dat er ook positieve dingen waren aan school, maar het was niet simpel. Ik hoop dat het verbetert. Hij moet toch even beseffen dat je soms eens iets tegen je zin moet doen. Zeker op school.”

“Zo’n momenten doorprikken mijn geluksgevoel wel af en toe. Ik trek mij dat heel hard aan als mama. Ik vind trouwens dat er te veel verwacht wordt van onze kinderen. Het Belgische schoolsysteem is niet mijn favoriete systeem. Er wordt te veel de nadruk gelegd op presteren. Maar goed, we leven hier, dus ik pas mij aan”, besluit ze.