De Queen staat voor een groot dilemma: “Hij is tenslotte nog wettig getrouwd”
De Queen staat voor een groot dilemma: “Hij is tenslotte nog wettig getrouwd”
Foto: Photonews

De Britse koningin Elizabeth staat voor een groot dilemma door de aanstelling van Boris Johnson als de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. “Wat moet ze nu aanvangen met de vriendin van Johnson?”, vraagt de BBC zich af.

Sporza-commentator Michel Wuyts noemt alvast de naam van Vicenzo Nibali. "Hij heeft zichzelf een geweldige dienst bewezen door Milaan-Sanremo te winnen. Alle druk was plots weg en hij kon zich in een klap alleen focussen op de Tour, die hij in 2014 al eens won. Hij heeft ook een ploeg die behoorlijk goed voor de dag zal komen met onder anderen de broers Izagirre, met Colbrelli en met Haussler. Die kan je gebruiken in de ploegentijdrit. Dat wordt zeer belangrijk in deze Tour. Wat dat betreft is Bahrein goed gestoffeerd."

"Ik vind het wel een zeer aantrekkelijke figuur en ik hoop dat hij dat niveau opnieuw haalt door zijn specifieke voorbereiding. Dan is Froome met Nibali nog niet thuis."

DEMOULIN
En dan is er natuurlijk ook nog Tom Demoulin. "Hij zou een droomwinnaar zijn. Die zou alle muizenissen bij de wielerfans opzijschuiven en alle ergernis prompt in de vuilnisbak gooien. Hij is rechtuit, hij is vlot, hij geeft zijn mening, hij is zeer stijlrijk en hij kan het wapen hanteren van een fantastische tijdrit op de voorlaatste dag."

"Er zijn kenners die zeggen dat hij die combinatie met de Giro niet had mogen maken, maar ik denk niet dat Dumoulin verkeerde keuzes maakt. Hij overweegt alles. Op grond van hun indelingsvermogen zie ik Nibali en Dumoulin als de grootste uitdagers van Froome."

Meer nieuws

Meer nieuws

.