Pascale Naessens geeft verfrissende tip om de hitte tegen te gaan
Pascale Naessens geeft verfrissende tip om de hitte tegen te gaan
Foto: Photonews

Televisiekokkin Pascale Naessens postte een foto én recept op haar Instagram, een tip om de koelte te bewaren.

De hond is vrijdagavond weggelopen en zou door een onbekende man van straat zijn geplukt die later in Genk hondenvoeding ging kopen. De uitbaatster van de dierenwinkel vroeg aan de man om de hond, een dwergtackel, terug naar zijn baasje te brengen, maar dat weigerde hij.

ONTSNAPT
Jaco, het hondje van baasje Leen, kon vrijdagavond ontsnappen uit de tuin. Hij is sindsdien spoorloos tot Leen zondagavond een telefoontje kreeg uit Genk. Daar is de hond gezien met een onbekende man door de eigenares van een dierenwinkel. “De man was 23 à 24 jaar”, weet de eigenares van de dierenwinkel nog bij TV-Limburg. “Ik heb gezegd van het hondje terug naar zijn baasje te brengen want die is zeer ongerust. Hij zei dat hij zou doen, maar deed het niet."

OPROEP
De VZW ‘Lost Dogzz’ heeft intussen een oproep gedaan op Facebook en verspreide flyers in de omgeving. Baasje Leen hoopt zelf dat de onbekenden Jaco terug naar huis brengen. “We willen dat julile ons hondje zo snel mogelijk terugbrengen voor ons dochtertje”, luidt het. “Ons gezin mist ons hondje.”

DIEFSTAL
Intussen is ook de politie een onderzoek gestart. De dader wordt beschuldigd van diefstal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.