Hartverscheurende boodschap van Hannelore uit ‘Over Winnaars’ na nieuwe klap: “Het wordt me te veel”
Hartverscheurende boodschap van Hannelore uit ‘Over Winnaars’ na nieuwe klap: “Het wordt me te veel”
Foto: Medialaan

Hannelore Vens (29) die in het VTM-programma ‘Over Winnaars’ samen met Koen Wauters (51) de Machu Picchu beklom op protheses, werd begin mei getroffen door een stafylokokken-infectie. Daardoor zit ze nu aan haar rolstoel gekluisterd.

Tijdens een receptie in Buckingham Palace weigerde Harry om Meghan haar vast te nemen, ondanks pogingen van Meghan zelf. Het is niet duidelijk waarom Harry geen hand wilde geven aan zijn vrouw.

De Britse etiquettespecialist William Hanson heeft wel een idee wat de reden kan zijn. “Volgens mij denkt Harry dat Meghan zich nu zeker genoeg voelt in haar rol. Daarom geeft hij haar ook geen hand meer. Publieke affectie wordt in private situaties wel getolereerd bij leden van de koninklijke familie, maar tijdens officiële publieke verschijningen wordt het niet als professioneel gedrag beschouwd."

De Queen en andere leden van het koningshuis lieten zich ook nooit hand in hand fotograferen. "Ik veronderstel dat de prins en de hertogin zich nu realiseren dat hun job en status op de eerste plaats komt”, besluit Williams.

Meer nieuws

Meer nieuws

.