Tim ‘Timtation’ Wauters moet er niet meer op hopen, want zijn Cherish heeft slecht nieuws voor hem
Tim ‘Timtation’ Wauters moet er niet meer op hopen, want zijn Cherish heeft slecht nieuws voor hem
Foto: Gert Late Night

Cherish, de verleidster uit ‘Temptation Island’, die Tim Wauters wist te strikken om nadien simpelweg te dumpen, laat weten dat ze heel gelukkig is met haar huidige vriend.

Uit onderzoek is gebleken is dat de leeuwin is kunnen ontsnappen omdat de sasdeuren niet werden afgesloten. Dat staat te lezen in het Nieuwsblad.

De betrokken verzorger zou verstrooid zijn geweest en is daardoor de sasdeuren vergeten dicht te doen. “Dat heeft gevolgen voor de betrokken verzorger”, weet ­Planckendael­woordvoerster Ilse ­Segers. “Geen ontslag, maar verdere stappen worden momenteel intern besproken.”

KONDEN OOK ANDERE LEEUWEN ONTSNAPPEN?
De vraag of ook de andere leeuwen door deze fout konden ontsnappen, blijft onopgelost. In het park wil niemand commentaar geven. Het park gaat in ieder geval voor 50.000 euro investeren in nieuwe technologieën. “De hotspots zijn aangeduid, we hebben van elk park de zeven belangrijkste dieren opgelijst”, reageert Dries Herpoelaert, directeur van Zoo Antwerpen en Zoo Planckendael.

“De technologie is nu voorhanden, waarom zouden we ze dan niet gebruiken? De risico-analyses worden gemaakt en tegen eind dit jaar hopen we dat het systeem operationeel is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.