Fabrizio staat compleet op instorten en vreest zware depressie: “Ik smeek, maar ik krijg geen gehoor”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Fabrizio zit er compleet onderdoor. De verhalen die over hem de ronde doen hakken er bij de ‘Temptation’-ster diep in.

Zo zou hij een geheime zoon hebben naar wie hij niet omkijkt, en lijkt het alsof hij sinds de breuk met Pommeline vrouwen behandelt als wegwerpproducten. “Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken”, zegt een radeloze Fabrizio in Dag Allemaal.

Fabrizio zou zo graag één keer zijn kant van de schandaalverhalen vertellen. Maar vrijuit praten kan hij niet, want hij zit momenteel onder wurgcontract met de Nederlandse tv-zender RTL. Dat vreet aan hem. Door zijn deelname aan ‘Temptation VIPS’ is Fabrizio voorlopig contractueel verplicht om de lippen stijf op elkaar te houden over zijn huidige liefdesleven.

“Een vreselijke situatie. Ik zit er compleet door...”, vertelt Fabrizio teneergeslagen. “Dit gaat nog eindigen met een burn-out, of een zware depressie zelfs. Ik smeek RTL om voor mij een uitzondering te maken, zodat ik m’n hart eens kan luchten. Maar ik krijg geen gehoor. Ik denk toch niet dat ze het op hun geweten willen hebben dat iemand instort door hun toedoen? Trouwens, geheimhouding... Intussen zal wel duidelijk zijn wat er aan de hand is, nee? Dat is al overal verschenen. Moet ik dan echt blijven zwijgen?”