Ongeloof na dit nieuws van Kat Kerkhofs: “Mensen die dat doen, dat zijn zotten”
Ongeloof na dit nieuws van Kat Kerkhofs: “Mensen die dat doen, dat zijn zotten”
Foto: Photonews

Dj Pat Krimson verslikte zich vorige week bijna in zijn koffie toen hij vernam dat Kat Kerkhofs voortaan als DJ KitKat aan een dj-carrière begint. Kat is te boeken voor 5.000 euro per uur. Tenminste, als u er geen twee danseressen bij wilt. Want dan betaalt u nog eens 500 euro extra.

Op Rock Werchter gaan alvast heel wat mensen kiezen om naar het voetbal te zien op een groot scherm. En ook op andere plaatsen worden concerten uitgesteld zodat iedereen naar het voetbal kan kijken.

Op verschillende evenementen beginnen artiesten pas na 22 uur of eventuele verlengingen aan hun optreden, uit schrik voor een te lage opkomst. Zo kruipt Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal sowieso pas na de match op het podium in Gistel, en wil ook Guido Belcanto niet vroeger dan 22.30 uur aan zijn show op Parkplezier in Zoersel beginnen.

En ook de bekende Belgische groep Yevgueni behoort tot de 'slachtoffers'. Zij zouden optreden van in in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne, maar dat concert wordt liefst een jaar uitgesteld.

“Of onze fans nu van voetbal houden of niet, onze nationale ploeg slokt te veel aandacht op”, zegt Klaas Delrue van de groep in Het Nieuwsblad. “Onze excuses aan wie de voetbalgekte liever aan zich voorbij laat gaan, maar een concert met een beperkt publiek is zowel voor de organisatie, de band én de bezoeker niet echt plezierig.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.