Actrice Danni Heylen heeft een belangrijke beslissing genomen over haar oude dag: “Geen denken aan dat dit gebeurt”

bron: TeVe Blad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
‘F.C. De Kampioenen’-actrice Danni Heylen is ondertussen 68 jaar. Ze is er zich van bewust dat ze ouder wordt, maar het biedt haar geen kopzorgen.

“Als ik geluk heb, kan ik er nog twintig jaar bijlappen. Enfin, ik ga daarvan uit, want ik ben positief. Mijn mama zaliger is 98 geworden, de vrouwen in onze familie zingen het lang uit”, zegt Danni in TeVe Blad. “Ik leef nu bewuster dan een kwarteeuw geleden. Genieten doe ik van elke seconde: van het moment dat ik opsta tot ik ga slapen.”

Een goede gezondheid is haar hoogste goed. “Ik zal mijn twee handen kussen als ik in de herfst van mijn leven nog op m’n eigen benen kan staan. Letterlijk én figuurlijk, want je mobiliteit of je vrijheid moeten afgeven lijkt me heel zwaar.”

Voor Danni is het een uitgemaakte zaak: “In een rusthuis krijgen ze mij van z’n leven niet binnen. Ik zet vandaag centjes opzij om, mocht het ooit nodig zijn, iemand te vinden die me desnoods 24/7 thuis komt verzorgen. Met mijn vriendinnen hebben we lachend gezegd dat we zélf een rusthuis zullen beginnen. Eén waar een dagelijks glas cava bij de kostprijs inbegrepen zit.”