Politie doet ronduit zorgwekkende vaststelling op Tomorrowland: “Dat is echt ongelooflijk”
Politie doet ronduit zorgwekkende vaststelling op Tomorrowland: “Dat is echt ongelooflijk”
Foto: Photonews

De politie op Tomorrowland kon haar ogen niet geloven. Er heerst nultolerantie voor drugs op het festival, en daarvoor waren verschillende maatregelen genomen: honden, een speciale straat om te fouilleren, een mobiel lab en een resem banners om drugs te ontraden. Er stonden zelfs tonnen aan de ingang waar bezoekers anoniem drugs in konden gooien. Maar toch viel er opnieuw een dode op het festival, zeer waarschijnlijk na een overdosis drugs.

"Ik wist dat we naar daar gingen om ons jubileum te vieren, maar de hernieuwing van onze huwelijksbeloften was een verrassing van Paul", vertelt Pascale in TV-Story. "Ik had hem ooit gezegd dat ik het jammer vond dat we geen trouwfeest meer konden geven, tegenover al die koppels die scheiden en opnieuw trouwen (lacht). Hij heeft dat onthouden en besloten om opnieuw te huwen, maar dit keer onder ons tweetjes, met alleen een ceremoniemeester erbij."

"Geen pastoor nee, we zijn immers niet voor de kerk getrouwd. En uiteindelijk draait het om het gevoel en de waarde die je er zelf aan toekent. Het was een heel bijzonder moment! Alleen jammer dat Venetië twee keer onder water stond tijdens ons verblijf, het water stroomde gewoon ons hotel binnen. Het is triest om te weten dat Venetië ooit zal verdwijnen, want het blij een romantische locatie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.