De zoon van Danny Fabry gaat ten onder aan roddels: “Ik word er mottig van”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Danny Junior (43), de zoon van Danny Fabry, heeft het onlangs emotioneel bijzonder moeilijk gehad. Hij stuurde een somber bericht de wereld in.

“Donkere gedachten, geen zin meer in het leven. Vechten, elke dag opnieuw… Jezelf de vraag stellen: voor wie en wat nog?”, zo begint zijn dramatische boodschap. “Ik wilde tegenover mijn vrienden en familie open en eerlijk zijn. En tegelijk wilde ik zo’n situatie bespreekbaar maken”, aldus Danny Junior in TV Familie.

Danny Junior vertelt waardoor hij zo extreem somber geworden is. “Vorig jaar kwam na zeven jaar een einde aan mijn relatie met Livi. Ik werd toen al een hele tijd achtervolgd door hardnekkige roddels. Kwaadsprekerij die nergens op slaat, maar Livi is dat op de duur gaan geloven… Ze blijft hoe dan ook de liefde van m’n leven.”

“De zotste dingen eerst worden over mij verteld. Dat ik diep in de schulden zit, dat ik een alcoholist ben, dat ik in de bak heb gezeten voor oplichting… Allemaal grove verzinsels, absurd tot en met! Ik trek het mij enorm aan. Ik wordt er mottig van. Door die roddels heb ik diep gezeten, héél diep. Die verzinsels komen van mensen van wie ik het nooit had verwacht.”