Dana Winner trekt een belangrijk besluit over haar dochter Chinouk: “Want het is heel zwaar geweest”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Dana Winner werd van thuis uit altijd gestimuleerd om vakantiewerk te doen. Ze ging als kind kersen plukken in een boomgaard tegenover het ouderlijke huis, en op zaterdagen en tijdens de grote akantie werkte ze bij Blokker. Ze heeft haar dochter Chinouk ook altijd aangeraden om een vakantiejob te doen. Maar door haar zware studies, vindt Dana dat ze in de vakantie ook wel eens mag ontspannen.

‘Mijn dochter Chinouk, die begin volgende maand twintig wordt, heeft ook vaak vakantiewerk gedaan. Ik heb haar dat in het verleden ook altijd aanbevolen”, vertelt Dana in Story. “Nu heeft ze net haar tweede jaar rechten afgewerkt aan de universiteit, en dat was toch een behoorlijk stevige boterham qua leerstof."

"Ze weet dat ik het altijd belangrijk heb gevonden dat ze zich vooral op die studies focust. Ik ben heel trots op haar. Het is een zwaar pakket, maar het boeit haar enorm en ze doet het graag. En ze heet gelukkig voldoende discipline om die inspanningen tot een goed resultaat te brengen. Aangezien ze tijdens het jaar al zo hard heet gewerkt, vind ik dat er tijdens de vakantie best wat ruimte voor ontspanning mag zijn”, besluit ze.