Dana Winner trekt een belangrijk besluit over haar dochter Chinouk: “Want het is heel zwaar geweest”
Dana Winner trekt een belangrijk besluit over haar dochter Chinouk: “Want het is heel zwaar geweest”
Foto: Medialaan

Dana Winner werd van thuis uit altijd gestimuleerd om vakantiewerk te doen. Ze ging als kind kersen plukken in een boomgaard tegenover het ouderlijke huis, en op zaterdagen en tijdens de grote akantie werkte ze bij Blokker. Ze heeft haar dochter Chinouk ook altijd aangeraden om een vakantiejob te doen. Maar door haar zware studies, vindt Dana dat ze in de vakantie ook wel eens mag ontspannen.

Vier jaar geleden werd bij Karl speekselklierkanker vastgesteld. Intussen gaat het opnieuw heel goed met de presentator. "Normaal word je pas na vijf jaar genezen verklaard, maar mijn laatste twee controles waren zo goed dat ik volgende keer niet eens onder de scan moet", licht Karl toe in Dag Allemaal.

"Tijdens mijn behandeling heb ik lijstjes gemaakt met dingen die ik wilde eten, want ik had geen smaak meer", blikt hij terug. "Alles wat ik in mijn mond stak, smaakte naar – vergeef mij het woord – kak." 

"Maar de verstandhouding met mijn moeder is wel een tijdje minder geweest’, bekent Karl. "Ik was het beu om elke dag dezelfde vraag te krijgen: ‘Gaat het wel goed?’ Niet één keer, maar wel vier of vijf keer. Op den duur dacht ik: zeg, ik ben veertig, ik kan mijn boontjes wel doppen. Ik begrijp die bezorgdheid, maar het was ook een belasting. Gelukkig is de band met mijn moeder nu weer aangehaald. En ik ben haar zeer dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft en nog steeds betekent."

Meer nieuws

Meer nieuws

.