Mathias Vergels moet er serieus van bekomen: “Het zijn er drie”
Mathias Vergels moet er serieus van bekomen: “Het zijn er drie”
Foto: Photonews

Het is een topzomer voor acteur en zanger Mathias Vergels. Hij scoort een dikke hit met zijn single ‘Helena’. Het nummer wordt zotgedraaid op de radio, en staat op nummer 4 in Vlaamse Ultratop 50. Vorige week stond hij ook op het podium van Vlaanderen Feest.

#Like Me is volgens de zender een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. Er komen bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers aan bod, waaronder ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox. De bedoeling is om de huidige generatie Ketnetters kennis te laten maken met klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Het verhaal draait rond personage Caro, die met haar familie in een dorpje in de Ardennen woont. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Het meisje gaat van een kleine gemeenschap naar een nieuwe school en een omgeving vol conflicten en een harde sociale hiërarchie.

Voor de fictiereeks wist Ketnet heel wat bekende namen te strikken. Naast Hugo Sigal en Sven De Ridder zullen er met Gunther Levi, Janine Bischops en Vincent Banic ook drie acteurs uit Familie te zien zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.