Dochter van Willy Sommers erg geraakt door wat haar vader doet: “Ik krijg tranen in mijn ogen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers (66) en Annemie Vereecken (37), zijn lang verzwegen dochter uit een relatie met zangeres Truus, waren lang vreemden voor elkaar. Toen Annemie naar de pers stapte met Willy’s geheim, volgde er een moeilijke periode. Maar achttien jaar geleden sloten ze elkaar toch in de armen, en ze vinden vandaag nog steeds het geluk bij elkaar.

Ze zien elkaar niet zo heel veel. "Ik werk overdag en tijdens de week, hij 's avonds en altijd in het weekend. En we wonen drie kwartier van elkaar. Dan spring je niet zomaar eens binnen”, vertelt Annemie in Het Laatste Nieuws.

"Maar op verjaardagen en feestjes zijn we altijd samen. Soms gaan we ook samen op vakantie, met de twee gezinnen. En dan genieten we van de mooie momenten en proberen we het gemis en de schade van vroeger in te halen. Dat zijn mijn gelukkigste momenten, als ik al mijn kinderen bij mij heb. Dan denk ik: 'Ik heb toch chance”, vult Willy aan.

Ook Annemie wordt heel gelukkig van deze familiemomenten. "Als ik zie hoe hij met mijn dochter Fynn bezig is en hoe zij naar hem opkijkt, dan word ik zo blij dat ik bijna tranen in mijn ogen krijg.”