Kristel Verbeke is bijzonder opgelucht na deze moeilijke mededeling aan haar familie
Kristel Verbeke is bijzonder opgelucht na deze moeilijke mededeling aan haar familie
Foto: Photonews

Kristel verbeke speelt eind dit jaar mee in de theaterkomedie ‘Kerstmis Den Boom in’. Ze zal daarin de vrouw van Sven De Ridder spelen.

De Brugse politie moet zondagmiddag opnieuw een hond bevrijden uit een voertuig. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De baasjes bleven even verderop restaurant te zitten en waren zich van geen kwaad bewust.

Onze diensten konden hen gelukkig contacteren. “Er is een proces-verbaal opgesteld”, bevestigt de politie. “We kunnen niet voldoende herhalen dat mensen hun huisdier niet in een wagen mogen achterlaten.

GEPARKEERDE WAGEN
Het was een voorbijganger die de hond opmerkte. Het ging op een maltezer die opgesloten zat in een geparkeerde wagen in Zeebrugge. Volgens de baasjes zat het hondje een uur alleen in de wagen, toen de politie ter plaatse kwam.

“De hond kon in goede gezondheid uit de wagen gehaald worden. Toch kunnen we niet voldoende herhalen dat mensen hun huisdier niet in een wagen mogen achterlaten.” Draag met dit warme weer dus extra zorg voor je huisdieren en laat ze nooit alleen achter in een warme auto!

Meer nieuws

Meer nieuws

.