Dana Winners dochter Chinouk doet een straffe aankondiging: Dit gaat ze doen

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Chinouk was samen met andere kinderen van bekende Vlamingen te zien in ‘Jong Geweld’, een programma waarin ze geconfronteerd werden met mensen die het veel minder goed hebben.

Haar deelname aan het programma laat nu zijn sporen na. Chinouk blijft zich nog steeds inzetten voor het goede doel. Via Facebook liet ze weten dat ze marketing en PR-verantwoordelijke wordt voor een VZW die geld inzamelt voor de armste regio’s van Afrika.

“Ondanks het feit dat ik in een muzikaal gezin opgroeide, koos ik ervoor om mijn gevoel voor rechtvaardigheid na te streven via rechtenstudies”, schrijft ze. “Ik engageerde me reeds in 2018 voor het Rode Neuzen initiatief via het programma ‘Jong Geweld’ dat te zien was op VTM. Belgian Lawyers for Africa – It’s Legal to Care is mijn nieuwste doel. Ik besef meer dan ooit tevoren dat er talloze mensen in nood zijn wereldwijd, die het verdienen om onze aandacht en bekommernis te krijgen.”

“Met dit project hoop ik dan ook om een verandering te maken in het leven van velen. Ik kondig met veel trots aan dat ik de functie van Marketing en PR zal bekleden. Via een accelerated bookbuilding zal deze VZW geld inzamelen voor de aanleg van waterputten en de ontwikkeling van landbouwprogramma’s in Zambia, één van de armste regio’s van Afrika.”