VTM

VTM heeft nieuws over nieuwe afleveringen van ‘De Pfaffs’

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In 2011 kwam de laatste aflevering van ‘De Pfaffs’ op het scherm. Toen werd er besloten om te stoppen met de reeks.

De familie Pfaff zette zelf een punt achter de realityreeks. “We deden dat omdat onze kleinkinderen Shania en Kenji in de pubertijd kwamen”, legt Carmen Pfaff uit in Het Nieuwsblad. “Dan is het niet zo prettig dat je privéleven uitgebreid op televisie komt.”

Maar nu is er opnieuw interesse. Verschillende Nederlandse zenders willen een nieuwe reeks maken over ‘De Pfaffs’. Shania en Kenji zijn nu 19 en 18 jaar en staan geregeld zelf voor de camera’s. “Maar nu zijn de kinderen van onze dochters Debby en Lyndsey stilaan pubers aan het worden. Dus gaan we wachten tot zij wat ouder zijn om een eventuele terugkeer van ‘De Pfaffs’ te overwegen”, zegt Carmen.

Opvallend is dat we niets horen van de Vlaamse zenders. Destijds werd de realityreeks van ‘De Pfaffs’ uitgezonden op VTM. Daar hebben ze ook vernomen dat de familie Pfaff over enkele jaren openstaat voor nieuwe afleveringen. “Maar wat VTM betreft, zijn er momenteel geen plannen om de realitysoap nieuw leven in te blazen”, is men duidelijk aan de Medialaan.