Danny Fabry krijgt vreselijk nieuws te horen over zijn zoon Danny Junior

bron: TV Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Danny Fabry (bijna 71) wil over twee jaar stoppen met zingen. Hij zou dan graag talenten gaan begeleiden.

Danny Fabry maakt zich ook zorgen om zijn zoon Danny Junior (43). Die gaat door een erg moeilijke periode. De twee hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Danny Junior stuurde dit bericht de wereld in: ‘Donkere gedachten, geen zin meer in het leven. Vechten, elke dag opnieuw dezelfde vraag stellen: voor wie en voor wat nog? Leven om voor iedereen goed te doen, om altijd de leukste te zijn. Maar we elke dag opnieuw leeg en eenzaam voelen. Is het nog de moeite om door te gaan?’

Als je dit leest lijkt het wel een afscheidsboodschap, een laatste brief voor een wanhoopsdaad. “Maar dat is het niet”, stelt Danny Junior gerust in TV-Familie. “Ik wilde gewoon eerlijk zijn tegen mijn familie en vrienden. En tegelijk wilde ik de situatie bespreekbaar maken. Ik heb veel steun gekregen na mijn boodschap en dat deed deugd.”

“Niet zo lang geleden heb ik toch geprobeerd om zelfmoord te plegen… Een heel donker moment. Ik heb toen Valtran-pillen geslikt, een slaapmiddel. En ik heb veel alcohol gedronken. Gelukkig had een vriend van mij een voorgevoel. Hij heeft me naar de spoed gebracht. Ik moest twee dagen in het ziekenhuis blijven. Wees gerust, zoiets doe ik nooit meer."