Fabrizio verbaast iedereen met dit straf nieuws: “Zelfs mijn vader weet niet dat ik dit doe"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Fabrizio (26) gaat voor een verrassende wending in zijn carrière. Dat staat deze week te lezen in TV Familie.

Fabrizio gaat namelijk voor een carrière in de muziekwereld. Deze zomer brengt hij zijn eerste nummer uit, dat ‘Kleine jongen’ zal heten. Daarin rekent hij af met zijn moeilijk verleden.

"Op mijn twintigste ben ik muziek beginnen te maken", vertelt Fabrizio. "Ik maakte toen een heel moeilijke periode door in mijn leven. Ik was verslaafd aan drugs, had problemen om een job te vinden én te houden, verloor een tijdlang het contact met mijn vader, werd bedrogen door mijn toenmalige vriendin... Kortom: een hele hoop onprettige situaties bij elkaar. Om dat een plaats te geven, ben ik toen een tekst beginnen te schrijven. Voor mij was dat een vorm van therapie, want op die manier kon ik - althans voor een stuk - komaf maken met mijn verleden.”

“De tekst van 'Kleine jongen' kwam er in één vlotte beweging uit. Ik denk dat ik er maximaal twee uur aan geschreven heb. Het klopte helemaal. Toen ik die tekst daarna rapte voor vrienden, zeiden ze dat ik daar echt iets mee moest doen. Maar omdat ik toen slecht in mijn vel zat, heb ik dat laten verwateren."

Maar nu wil Fabrizio zijn muzikale droom nieuw leven inblazen. Deze zomer brengt hij ‘Kleine jongen’ uit, en schrijft aan nieuwe nummers. "Iedereen die al stukjes van 'Kleine jongen' gehoord heeft, vindt het een sterke song", vervolgt hij. "En toen ik een stukje van het nummer liet horen op mijn Instagram Stories, kreeg ik heel veel privéberichten van mensen die zeiden dat ik deze track moest droppen. Wat ik deze zomer ook ga doen, maar niet voor ik honderd procent tevreden ben. Voor mijn papa zal dit in ieder geval een verrassing zijn. Ook al komt hij aan bod in mijn nummer, hij weet niet dat ik muziek maak. Nu wel dus.”