Meghan Markle krijgt er stevig van langs: “Wat ze doet is ridicuul en ronduit belachelijk”

bron: TV Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wat Meghan Markle (37) ook doet, het is nooit goed. Ze ligt opnieuw onder vuur na haar bezoek aan Wimbledon.

Meghan Markle dook onlangs op het tennistoernooi Wimbledon. Van zodra Meghan op haar stoel zat, volgden er van haar veiligheidsagenten strikte instructies die de aanwezigen moesten volgen. Zo mochten er geen foto’s van haar gemaakt worden en men mocht ook geen foto’s nemen in de richting waar Meghan zat. Dit omdat het een bezoek was in privé-sfeer.

BBC-reporter Sally Jones (64) kon haar oren niet geloven. “Geen wonder dat steeds meer Britten niet meer van Harry en Meghan willen weten”, citeert TV-Familie haar. “Hun gedrag is ronduit belachelijk, met hun geheimdoenerij, hoge eisen en ridicuul divagedrag. Ze willen privacy wanneer het hen uitkomt, maar vinden dat plots een stuk minder belangrijk als de Britten mogen betalen aan de verbouwingen van hun woning Frogmore Cottage.”

"Te belachelijk voor woorden"
En ook de Britse tv-presentator Piers Morgan (54) heeft zo zijn bedenkingen. “De royals zijn per definitie publieke mensen. Dat incident is te belachelijk voor woorden. Meghan zat verdomme in de Royal Box, de beste plek van het stadion! Wel, als je daar zit, ben je op dat moment sowieso een publiek figuur.”

“Ik weet niet wat Meghan wil bereiken. Ze wil genieten van alle voordelen, maar als het haar niet uitkomt, is ze plots een verwende Hollywood-actrice."