“Als ik Guy Van Sande tegenkom, sla ik hem de kliniek in! De smeerlap!”
PMN
“Als ik  Guy Van Sande tegenkom, sla ik hem de kliniek in! De smeerlap!”
Foto: Medialaan

Guy Van Sande kent zijn straf voor het bezit, verspreiden en produceren van kinderporno. Hij moet niet naar de gevangenis en kreeg een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel.

Je kan bij H&M al terecht voor kleding, kaarsen, kussenslopen en onderleggers. En binnenkort kan je er ook spullen voor je interieur en zetels kopen.

“Het gaat vooral om spiegels, stoeltjes, bijzettafels en staan- en hanglampen”, zegt Marianne Nerinckx, woordvoerster van H&M België aan Het Nieuwsblad. “Grote meubelstukken zoals dressoirs of boekenkasten gaan we niet aanbieden.”

MEUBELS
De collectie zal in eerste instantie enkel online te koop zijn. “Eind juli zal het uitgebreide assortiment online beschikbaar zijn in ons land. Ook liggen er plannen op tafel om de meubels aan te bieden in onze fysieke winkels maar of België daar bij is, moet nog bekeken worden.”

"De meubels worden verstuurd en het kan zijn dat je het tafelblad zelf nog moet bevestigen aan de poten. Een deel van de collectie zal hoogstwaarschijnlijk geen werk meer vergen. Het duurste stuk uit de collectie kost 250 euro, het wordt een schappelijke prijs voor een meubelstuk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.