VTM

Bezorgde grootmoeder Carmen Pfaff trekt een belangrijk besluit over haar kleinkinderen: “Dat willen wij niet”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In Dag Allemaal vertelt Jean-Marie Pfaff deze week dat er wordt nagedacht over een terugkeer van ‘De Pfaffs’. “Over een jaar of twee, drie”, voegde hij eraan toe.

Ook in Nederland is daar interesse voor. “Een drietal Nederlandse zenders kwam aankloppen met de vraag of we een nieuwe reeks willen draaien”, vertelt Carmen Pfaff. “Maar die boot houden we voorlopig af. Destijds besloten we ermee op te houden toen onze kleinkinderen Shania en Kenji in de puberteit kwamen. Op die leeftijd is het niet fijn als je privéleven op tv uitgesmeerd wordt. Intussen zijn Shania en Kenji 19 en 18 jaar, en staan ze zelf geregeld voor de camera's. Maar nu zijn de kinderen van onze dochters Debby en Lyndsey stilaan pubers. Dus wachten we tot zij wat ouder zijn om een terugkeer van De Pfaffs te overwegen.”

Een terugkeer van ‘De Pfaffs’ wordt niet uitgesloten. “Maar de omstandigheden moeten juist zitten”, zegt Carmen Pfaff. “Het moet mooie televisie opleveren. Anders wordt het gewoon een rondje binnengluren. Daar staan we niet voor te springen.”