Laura Tesoro blikt terug op haar relatiebreuk met Giovanni Kemper: "Mensen denken dat, maar het klopt niet"
PMN
Laura Tesoro blikt terug op haar relatiebreuk met Giovanni Kemper: "Mensen denken dat, maar het klopt niet"
Foto: Photonews/Medialaan

Laura Tesoro is intussen al één jaar samen met haar vriend Jordan. Al een jaar lang delen lief en leed met elkaar.

David Cantens (37) zal de rol van nieuwe slechterik voor zijn rekening nemen. Cantens is al achttien jaar acteur en speelde onder meer mee in ‘Flikken’, ‘Wittekerke’ en ‘Het Goddelijk Monster’.

Cantens speelde eerder al mee in ‘Familie’. Tussen september 2006 en eind januari 2007 speelde hij er de rol van Dirk Seymens, die toen een relatie had met de naïeve Zoë de Rixart de Waremme. Uiteindelijk bleek dat hij haar enkel gebruikte om geldschieters te vinden voor zijn vastgoedproject. In 2010 dook Cantens opnieuw op in 'Familie'. Deze keer als Filip Van Waaienberg, een oud-celgenoot van Bart Van den Bossche.

Dit keer speelt Cantens de rol van Jonas Versteven, de broer van Robyn en zoon van Jenny.  Nadat zijn vader hem, zijn zus Robyn en hun moeder Jenny van de ene dag op de andere had achtergelaten, begon Jonas zich rebels te gedragen en belandde hij in een crimineel milieu.

Uiteindelijk gaf zijn zus hem aan en kwam Jonas in de gevangenis terecht. Hij kon weer vrijkomen op voorwaarde dat hij een verblijfadres en een job kon voorleggen. En dus heeft hij geen andere mogelijkheid dan weer aan te kloppen bij zijn moeder.

Dat zorgt voor heel wat opschudding want niemand heeft weet van zijn crimineel verleden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.