Lesley-Ann Poppe gaat fel in het verweer na kritiek: “Mag het even ja? Daar moeten ze maar tegen kunnen!”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Lesley-Ann Poppe (40) deelde op Instagram onlangs een zomerse foto van zichzelf in Parijs. Een volger kon het niet laten om haar te beledigen. “Mist klasse. Zulke lelijke hangborsten zou verbergen. Alleen het kleed is mooi”, schreef een vrouw bij de foto.

Lesley-Ann liet dat niet zomaar passeren. “Zeer klassevolle opmerking”, reageerde Lesley-Ann op de kwetsende opmerking. “Gelukkig ben ik niet onder de indruk van bodyshamers. Als iedereen voor z’n eigen deur zou kuisen, dan was heel de straat proper!”

Dag Allemaal contacteerde Lesley-Ann over dit voorval. “Natuurlijk had ik een decolleté aan, ’t was 30 graden in Parijs. Mag het even? Moet ik dan m’n skipak dragen in het vervolg? Alsjeblieft zeg”, reageert Lesley-Ann gefrustreerd.

“Ik ben nog beleefd gebleven. Als ik de vrouw in kwestie zou schofferen, ben ik geen haar beter. Maar ik vond wel dat ik moest reageren. Dat doet mij niets meer. Ik ben wel wat gewoon, uit het verleden. Maar dat soort commentaar is gewoon niet oké. Zeker bij jonge meisjes kan bodyshaming heel zware gevolgen hebben. Ik hoop dat die ene persoon daar nu toch eens over zal nadenken.”

“Met die foto was toch niks verkeerd, zeker? Ik ga m’n decolleté nu echt niet verbergen of zo, hoor. Ze moeten er maar tegen kunnen.”