VTM

Hannelore uit ‘Over Winnaars’ moet opnieuw flinke klap verwerken: Dit is er met haar gebeurd

bron: Showbizzsite/Krant van West-Vlaanderen
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Hannelore Vens kennen we nog uit het VTM-programma ‘Over Winnaars’. Vijf jaar geleden verloor ze haar beide benen toen ze op het perron van Brugge met haar benen onder een trein terechtkwam na een appelflauwte.

Hannelore Vens gaat tegenwoordig vaak zwemmen. “Ik had een zwemwedstrijd in het buitenland, dus een wat lagere weerstand en een klein wondje van op de startblokken – die zijn immers schuurpapier,” citeert Showbizzsite haar in de Krant van West-Vlaanderen.

“In dat wondje is een bacterie gekropen. Een week later is mijn been erg beginnen op te zwellen, maar toen wisten we nog niet dat het om een bacterie ging.”

Wonde
Tijdens haar reis ging de wonde ook open en Hannelore besloot om meteen naar het ziekenhuis te gaan. Haar chirurg gaf haar het advies om voorlopig niet meer te lopen. Ik dreig wat ik nog heb van benen helemaal kapot te lopen.” 

“Vanaf eind deze zomer, als ik voldoende hersteld ben mag ik mijn protheses opnieuw dragen, maar het zal puur functioneel zijn. Om in en uit de auto te stappen bijvoorbeeld, ik zal veel meer afhankelijk worden van een rolstoel.”