“Daarom bleven Annelien Coorevits en Olivier Deschacht nog zo lang samen”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Aan het sprookjeshuwelijk van Annelien Coorevits en Olivier Deschacht kwam onlangs een einde. Het koppel was 13 jaar samen.

Het failliet van het liefdesverhaal van ex-Miss België Annelien Coorevits en haar man Olivier Deschacht werd de afgelopen weken langs alle kanten bekeken en besproken. Ook Miss België-organisatrice Darline Devos wil nu haar zegje doen. “Het kwam voor mij niet als een verrassing”, vertelt de goede vriendin van het koppel. Devos behoort namelijk tot de intieme kring van vertrouwelingen bij wie Annelien altijd terecht kan. “Ik heb lang geleden al, toen haar Anneliens twijfels voor het eerst de kop opstaken, met haar een openhartig gesprek gehad over haar problemen”, aldus Darline.

Over de inhoud van de gesprekken, laat Darline niet veel los. Wel zou ze Annelien op het hart gedrukt hebben dat ze moet geloven in zichzelf. “Ze mag niet zo onzeker zijn”, klinkt het. “Niemand twijfelt eraan dat ze een zorgzame moeder is, die alleen het beste wil voor haar kindjes”, gaat Darline verder. Juist voor hen zou Annelien volgens de Miss België-organisatrice zo lang getwijfeld om de knoop door te hakken.