VTM

Matteo Simoni durft er niet aan te denken: “Een droom die uiteenspat”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Matteo Simoni doet een opvallende uitspraak over zijn toekomstdromen. Als hij zijn stem zou verliezen, zou hij zich storten op zijn nieuwe passie: surfen.

De jonge acteur heeft een grote rol te pakken in ‘Rookie’, de debuutfilm van regisseur Lieven Van Baelen. Hij speelt opnieuw samen met Veerle Baetens, een beloftevolle combinatie.

Simoni krijgt de rol van een man die z’n droom als motorracer uiteen ziet spatten na een ongeval. Matteo durft er in ieder geval zelf amper over na te denken wat hij zou doen, zou hij bijvoorbeeld zijn stem verliezen. “Ik zou werkelijk niet weten wat gedaan”, aldus de Vlaamse acteur. “Nu, sinds vijf jaar heb ik wel een nieuwe passie, surfen. Misschien zou ik me daar dan helemaal op gooien, wie weet". 

Voorlopig kan er van dat surfen weinig sprake zijn. Simoni maakt een uiterst drukke periode mee momenteel. De opnames van ‘The Racer’ zitten er net op en hij is alweer volop bezig met zijn nieuwe rol in ‘Rookie’. De film wordt in de lente van 2020 in de zalen verwacht.