Véronique De Kock maakt zich zorgen en heeft een belangrijke boodschap voor haar oudste zoon Sébastien: “Het zou beter zijn als je dat eens wat meer zou doen”

bron: Het Laatste Nieuws/Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Véronique de Kock heeft momenteel een column in het weekblad Story. Daarin vertelt ze openhartig over haar gezin. Ze maakt zich blijkbaar zorgen over haar oudste zoon Sébastien.

Deze week heeft Veronique het over hun reis naar het zuiden van Spanje, en de vlucht daar naartoe. “Meestal gaan we tijdens de zomervakantie met de wagen op reis, maar onze bestemming ligt op twee dagen rijden, en dat is van het goede te veel. Voor de kinderen, maar ook voor mij. Maximilien en Sébastien zijn het vliegen ondertussen ook al gewoon. Voor hen is dat bij wijze van spreken als de bus nemen, maar ook al duurt de vlucht niet lang, aan boord moet ik wel het nodige entertainment voorzien.”

Véronique maakt zich duidelijk zorgen om de schoolresultaten van Sébastien. “De jongste speelt spelletjes op de iPad en kijkt films, de oudste leest graag typische tienerboeken. Thuis hebben we ondertussen al een kleine jeugdbibliotheek. Natuurlijk vind ik het goed dat hij veel leest, alleen zou het nog beter zijn mocht hij tijdens het schooljaar ook eens wat vaker een cursus in zijn handen nemen...”, besluit ze.

Ook in haar vorige column maakte ze duidelijk dat haar zoon echt wel beter zijn best zou mogen doen. “Omdat Maximilien zo goed zijn best heeft gedaan op school, kreeg hij van mij een nieuwe step. Zijn oude werd te klein. Je best doen op school verdient een beloning, dat weten mijn kinderen maar al te goed. En Sébastien krijgt dit keer niets...”, aldus Véronique. Sébastien weet dus wat hem te doen staat.