“Mocht dat niet zo zijn, zou Yasmine dan ook zoveel aandacht gekregen hebben na haar dood?”
PMN

De voorbije weken is er opnieuw veel gezegd en geschreven over zangeres Yasmine. Dit naar aanleiding dat ze tien jaar geleden zelfmoord pleegde.

Jill Sack (36) uit Heist-op-den-Berg hoopt dat er toch nog een oplossing uit de bus komt. Dat zegt ze in Het Laatste Nieuws.

"Wat is er beter dan na een zware, stressvolle dag een bad te nemen met een glas wijn en een paar afleveringen van 'Mooi en Meedogenloos'? Mooie mannen, knappe vrouwen, intriges in het zonnige Amerika... Natuurlijk moet je het allemaal met een korreltje zout nemen. Mijn man wordt gek van het programma, dus moet ik het soms opnemen om tijdens de strijk te kijken. En wanneer het té spannend wordt, kijk ik stiekem al naar een aflevering in de VS. Daar staan ze al een paar jaar verder."

"Ik ga in hongerstaking, keten me vast aan gebouwen, weet ik veel"

Na 25 jaar komt er dus een einde aan haar favoriete soap in ons land. Er is geen enkele Belgische zender die 'Mooi & Meedogenloos' wil uitzenden. Jill wil zelfs haar eigen leven op het spel zetten.

"Ik ga in hongerstaking, keten me vast aan de gebouwen, weet ik veel. Ik heb vrienden en collega's in de States, misschien moet ik hen eens aanspreken. Dit is niet het einde! Kunnen we niks doen? Kan ik eens praten met de programmadirecteur? Een halve opstand, zeg je? Oké, ik trek dat wel!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.