Vrouw van Will Tura wil dat het stopt: “Het wordt tijd dat je dit gaat doen”
PMN
Vrouw van Will Tura wil dat het stopt: “Het wordt tijd dat je dit gaat doen”
Foto: Medialaan

Will Tura werkte deze week zijn eerste en enige concert af van dit jaar. Dat ging door in de AB in Brussel op de Vlaamse feestdag.

Willy Sommers is gevraagd om op Pukkelpop op te treden. De 65-jarige zanger zal er Samen met Daan en Mauro Pawlowski moderne klassiekers zingen, vergezeld van een brassband.

HARD GESCHROKKEN
Maar we moeten je niet vertellen dat Willy hard geschrokken is. "Ik ben in mijn hele leven nog nooit op een festival geweest", reageert de zanger in Het Laatste Nieuws. "Tenzij dan Rimpelrock."

"Naar verluidt zouden 'Als een leeuw in een kooi' en 'Laat de zon in je hart' aanstekelijk werken om een hele Pukkelpop-menigte mee te krijgen, omdat iederéén die nummers kent. Dat is wel zo, maar ik heb er wel even over moeten nadenken."

"IK KIJK ER HARD NAAR UIT"
"Ik ben enorm vereerd en kijk er heel hard naar uit. Dit is voor mij een nieuwe wereld die opengaat. Superspannend! Volgens Mauro gaat het fantastisch zijn." 

"Tegenwoordig staan er elk weekend wel jongeren mee te brullen op mijn optredens. Neem nu het Schlagerfestival: daar komen allemaal jonge mensen naartoe. Ik ben de jeugd dus wel gewoon", lacht Wily.

WANNEER OP PUKKELPOP?
Mauro Pawlowski & De Kempenzonen' staan op zaterdag 18 augustus in de Marquee van Pukkelpop.

Meer nieuws

Meer nieuws

.