Willy Sommers wil dit absoluut vermijden: “Ik kan er echt niet tegen”
PMN
Willy Sommers wil dit absoluut vermijden: “Ik kan er echt niet tegen”
Foto: Photonews

Willy Sommers is misschien wel de populairste Vlaamse artiest van het moment. Zijn agenda staan dan ook overvol.

Karen Damen (43) liet haar tonpiercing verwijderen toen haar soloplaat 'Een Ander Spoor' op nummer één stond in de Vlaamse Ultratop albumlijst. Sinds kort heeft ze nu een zogenaamde smileypiercing in haar mond.

Een smileypiercing is eigenlijk een ringetje dat door het velletje tussen je tandvlees en je bovenlip wordt gestoken. Je ziet het enkel als je lacht. Pas dan komt het glimmende ding tevoorschijn, net bovenaan je voorste boventanden. Als je 't wilt zien, moet je de persoon met de smileypiercing dus echt wel aan het lachen brengen.

Kritisch persoon:
"Hoe mottig is dat? En dat voor iemand van haar leeftijd"

Maar niet iedereen is hier over te spreken. Je doet met je lichaam wat je wil, al nemen sommigen geen blad voor de mond.  "Er hangt precies nog wat eten aan haar tanden. Jakkes! Maar ja, ze doet er niemand kwaad mee", citeert TV-Familie iemand. Een ander schrijft: "Hoe mottig is dit, en dat voor iemand van haar leeftijd! En de etensresten die eraan blijven plakken. Bah, bah, bah!" 

"En dan deze mening van een dame die er blijkbaar wel wat van afweet: "Mondpiercings zijn een aanval op je gebit. En niet alleen door het contact met je tanden. Ook omdat je door zo'n piercing veel meer bacteriën in je mond krijgt!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.