Donald Trump verklaart beroemde acteur dood die nog springlevend is: Deze sneer krijgt hij daarna van hem

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Donald Trump heeft alweer een opmerkelijke uitspraak gedaan. Tijdens een event in het Witte Huis zou hij acteur en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger dood verklaard hebben.

Volgens Hunter Walker, de Witte Huis-correspondent van Yahoo, zou Trump tijdens het evenement de volgende uitspraak gedaan hebben: “Arnold Schwarzenegger ... Weet je wat? Hij stierf ... Ik was erbij.”

Arnold Schwarzenegger die tot op heden nog altijd springlevend is, reageerde meteen op de sociale media. Hij deelde daarbij ook een steek uit aan Trump. “Ik ben er nog steeds”, twitterde Schwarzenegger. “Wil je belastingaangiften gaan vergelijken?”President Trump ligt namelijk al lang onder vuur omdat hij weigert zijn belastingaangifte openbaar te maken, iets wat al zijn voorgangers wel gedaan hebben.

Blijkbaar wist Trump wel degelijk dat Schwarzenegger niet echt dood was, maar verwees hij met zijn uitspraak naar de kijkcijfers van ‘Celebrity Apprentice’. Die zijn volgens hem ‘gestorven’ nadat Schwarzenegger het van hem overnam als presentator, toen hij zelf voor het presidentschap wilde gaan. Daar heeft Trump het altijd lastig mee gehad. “Ze hebben een grote filmster ingehuurd, Arnold Schwarzenegger, om mijn plek in te nemen. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen. De kijkcijfers zijn enorm gedaald. Het is een grote flop.”

De ‘Terminator’-acteur deed Trump een voorstel: “Hey Donald, ik heb een geweldig idee. Waarom wisselen we niet van job? Jij gaat terug naar tv aangezien je zo’n expert bent qua kijkcijfers, en ik neem jouw job over, dan kunnen mensen eindelijk weer gerust slapen.” Schwarzenegger hield het trouwens maar één seizoen vol. “Ik heb veel geleerd en een fijne tijd gehad. Maar onder deze omstandigheden wil ik het niet opnieuw doen. Zelfs als ze het me zouden vragen, zou ik nee zeggen. Aangezien Trump iets te maken had met de show, laat dat een slechte nasmaak achter bij de mensen. Ze willen niet deelnemen als kijker of sponsor of op een andere manier de show steunen. Het is een verdeelde tijd en ik denk dat de show daar het slachtoffer van is geworden.”