Dana Winner licht tipje van de sluier op: “Dát hou ik nog als verrassing”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Op 9 november viert Dana Winner haar 30e verjaardag als zangeres. Ze zal al haar fans bedanken voor hun jarenlange steun.

Het is nog vier maanden wachten voor Dana Winner haar verjaardagsconcert op gang zal trappen. Toch stond ze vandaag al paraat en gaf ze zelf al een glimp van wat haar fans op 9 november mogen verwachten. “Mijn grootste hits uit mijn 30-jarige carrière zal ik sowieso brengen."

Daarnaast verklapt de charmezangeres dat ze ook enkele nummers waaraan ze mooie herinneringen overhoudt, zal zingen. Denk aan ‘Wervelwind’ en ‘Op Het Dak Van De Wereld’. Met die laatste hit begon het 30 jaar geleden allemaal voor Winner. “Heel fijn om dat hier bovenop het dak van de Lotto Arena eens te zingen”, lacht Dana.

Als kers op de taart zal ook Michel Acass, haar finalist van ‘The Voice Senior’ erbij zijn op 9 november, net zoals de Nederlandse zanger Alain Clark. “Alains charismatische stem heeft me helemaal overtuigd. We brengen enkele nummers samen, maar welke nummers dat zullen zijn, hou ik nog als verrassing.”