De vrouw van ex-Rode Duivel Radja Nainggolan krijgt verschrikkelijk nieuws te horen: “Een nachtmerrie, ik moet dat vieze beest verslaan”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Claudia Lai Nainggolan, de vrouw van voetballer Radja Nainggolan, heeft kanker. Het is ongetwijfeld een zware klap voor het gezin. Het koppel heeft samen ook twee dochters, Aysha en Mailey.

Claudia deelde het slechte nieuws zelf mee op Instagram.

“Al een maand lang sta ik elke ochtend op met de gedachte dat dit louter een nachtmerrie is, maar dat is het niet. De dagen zijn voorbijgevlogen en zo ook mijn hoop. Ik hoopte dat deze dag zo laat mogelijk zou komen... dat mocht niet zijn. Vandaag start ik een nieuw levenspad: de chemotherapie”, schrijft ze.

“Wie dacht dat Claudia in haar leven nooit angst voor iets zou hebben... Maar na de vele tranen, is het nu tijd om te vechten en dat vieze beest te verslaan. Ik wil vanuit mijn hele hart alle familie en vrienden bedanken die me de voorbije maand al hebben bijgestaan en me positieve energie hebben gegeven om de strijd aan te gaan. Meer zelfs, zij hebben me zelfs nog goed doen voelen. Ik wens alle mensen die dezelfde nachtmerrie beleven ook heel veel sterkte toe.”