Sofie Dumont heeft groot nieuws te melden: “Eerst komt Jani Kazaltzis”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Sinds het verdwijnen van ‘De Keuken van Sofie’ op VTM is Sofie Dumont geen tv-gezicht meer in Vlaanderen. Ze is wel nog te zien als presentatrice in de Waalse versie van “Grillmasters”. De Vlaamse versie wordt bij ons op VIER uitgezonden.

Sofie is deze zomer neergestreken op het Spaanse eiland Ibiza. Ze heeft haar keuken neergepoot op Terra Masia, de grootste ecologische boederij van Ibiza. Ze kookt daar voor en met verschillende bekende gasten. Dit doet ze voor haar online zomerprogramma ‘Happy moments in Ibiza’, dat te zien is op haar eigen YouTube-kanaal Sofie Dumont Chef.

In de eerste aflevering komt Jani Kazaltzis mee koken. Later komen ook nog klankman Pascal Braeckman en Cath Luyten bij haar langs. “We koken telkens buiten”, vertelt Sofie. “Meestal op de bioboerderij, maar ook een keertje op een houten boot in een rustige baai. Bedoeling is dat we heel relaxed werken. Mijn gasten en ik koken gerechten waar we zelf zin in hebben, maar die je thuis ook perfect kan uitproberen. Lekker en gezellig, dat is de insteek.”

Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘Happy moments in Ibiza’ op YouTube. De eerste aflevering komt vandaag online.